APT6126 / FEED ANALYSES TECHNIQUES

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1            
2             
3              
4             
5             
6             
7       
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

APT6126 / FEED ANALYSES TECHNIQUES
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Yemlerden örnek alma ve yemleri analize hazırlama yöntemleri
2Laboratuvarda çalışma prensipleri, yem analiz laboratuvarı ve alet-ekipmanı
3Çözeltilerin hazırlanması
4Yem ham besin madde analizleri (kuru madde, ham kül, ham yağ, ham protein
5Yemlerin hücre duvarı bileşenlerinin saptanması (Ham Selüloz, NDF, ADF, ADL)
6 Yemlerde element analizleri
7İn vivo, in situ ve in vitro yöntemlerle yem değerlendirme