APT6126 / FEED ANALYSES TECHNIQUES

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1. Yemlerden örnek alma ve yemleri analize hazırlama yöntemlerinin öğretilmesi [3] s 15-29; [4] s 46-49
2 Laboratuvarda çalışma prensipleri, yem analiz laboratuvarı ve alet-ekipmanı [3] s 1-4; 4: 42-45
3 Çözeltilerin hazırlanması [3] s 29-46
4Yem ham besin madde analizleri (kuru madde, ham kül, ham yağ, ham protein) [1] s 3 A1-A19; [3] s 63-135; [4] s 50-54; [1] s 14-84
5Yem ham besin madde analizleri (kuru madde, ham kül, ham yağ, ham protein) [1] s 3 A1-A19; [3] s 63-135; [4] s 50-54; [1] s 14-84
6Yem ham besin madde analizleri (kuru madde, ham kül, ham yağ, ham protein) [1] s 3 A1-A19; [3] s 63-135; [4] s 50-54; [1] s 14-84
7Yemlerin hücre duvarı bileşenlerinin saptanması (Ham Selüloz, NDF, ADF, ADL) [1] s A19-A26; [3] s 98-117; [4] s 57-63; [5] https://www.ankom.com/analytical-methods-support/fiber-analyzer-a2000
8Yemlerin hücre duvarı bileşenlerinin saptanması (Ham Selüloz, NDF, ADF, ADL) [1] s A19-A26; [3] s 98-117; [4] s :57-63; [5] https://www.ankom.com/analytical-methods-support/fiber-analyzer-a2000
9Yemlerde element analizleri [3] p 258-272
10Yemlerde element analizleri [3] s 258-272
11İn vivo, in situ ve in vitro yöntemlerle yem değerlendirme [1] s A52-A63; [3] s 371-427
12İn vivo, in situ ve in vitro yöntemlerle yem değerlendirme [1] s A52-A63; [3] s 371-427
13İn vivo, in situ ve in vitro yöntemlerle yem değerlendirme [1] s A52-A63; [3] s 371-427
14İn vivo, in situ ve in vitro yöntemlerle yem değerlendirme [1] s A52-A63; [3] s 371-427