APT7122 / EDIBLE FILMS AND COATINGS IN SEAFOOD

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Yenilebilir film ve kaplamaların tanımı ve tarihçesi[1] – s. 505
2Polisakkarit kökenli kaplamalar[1] – s. 506 , [4] – s. 85
3Protein kökenli kaplamalar[1] – s. 507 , [4] – s. 86
4Lipit ve kompozit kökenli kaplamalar [1] – s. 507 , [4] – s. 87
5Antimikrobiyal yenilebilir film ve kaplamalar[1] – s. 509
6Yenilebilir film ve kaplamaların su ürünleri açısından önemi[1] – s. 510
7Su ürünlerinde yenilebilir film ve kaplamaların kullanımı (I)[2] – s. 125
8Su ürünlerinde yenilebilir film ve kaplamaların kullanımı (II)[2] – s. 125
9Yenilebilir film ve kaplamaların uygulanışı[3] – s. 29
10Daldırma metodu[3] – s. 29 , [4] – s. 88
11Püskürtme (sprey) metodu[3] – s. 29 , [4] – s. 88
12Dökme metodu[3] – s. 29 , [4] – s. 88
13Yenilebilir film ve kaplamaların su ürünleri açısından avantaj ve dezavantajları[3] – s. 28
14Yenilebilir film ve kaplamaların su ürünleri sektöründeki geleceği[2] – s. 126