1 | Mutfak yönetimi | Mutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen |
2 | Mutfak organizasyonu | Mutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen |
3 | Mutfak üretim bilgisi | Mutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen |
4 | Hijyen ve Sanitasyon bilgisi | Mutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen |
5 | Mutfak planlama | Mutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen |
6 | Mönü Planlama | Mutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen |
7 | Beslenme | Mutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen |
8 | Besin Grupları | Mutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen |
9 | Beslenmenin Önemi | Mutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen |
10 | Yiyecek Maliyetlendirme | Mutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen |
11 | Mutfak Çeşitleri | Mutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen |
12 | Gastronomide Sürdürülebilirlik Kavramı ve Kullanım Alanları | Mutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen |
13 | Öğrenci uygulamaları | Mutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen |
14 | Öğrenci uygulamaları | Mutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen |