ASC1001 / MUTFAK UYGULAMALARINA GİRİŞ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Mutfak yönetimiMutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen
2Mutfak organizasyonuMutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen
3Mutfak üretim bilgisiMutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen
4Hijyen ve Sanitasyon bilgisiMutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen
5Mutfak planlamaMutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen
6Mönü PlanlamaMutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen
7BeslenmeMutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen
8Besin GruplarıMutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen
9Beslenmenin ÖnemiMutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen
10Yiyecek MaliyetlendirmeMutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen
11Mutfak ÇeşitleriMutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen
12 Gastronomide Sürdürülebilirlik Kavramı ve Kullanım AlanlarıMutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen
13Öğrenci uygulamalarıMutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen
14Öğrenci uygulamalarıMutfak Hizmetleri Yönetimi. Editör Doç.Dr. Alptekin Sökmen