ASC1003 / PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Mutfak, teknolojik gelişmeler, tüketim alışkanlıkları ve çevre 
2Besin ve Enerji INevzat Eraslan (Pişirme Yöntemleri), 2012
3Besin ve Enerji IINevzat Eraslan (Pişirme Yöntemleri), 2012
4Mutfakta Kullanılan Gıdalar ve Doğrama UsulleriNevzat Eraslan (Pişirme Yöntemleri), 2012
5Ürün lezzetlendiriciler ve MarinadlarNevzat Eraslan (Pişirme Yöntemleri), 2012
6Fondlar ve SoslarNevzat Eraslan (Pişirme Yöntemleri), 2012
7Pişirme EkipmanlarıNevzat Eraslan (Pişirme Yöntemleri), 2012
8Roasting Pişirme YöntemiNevzat Eraslan (Pişirme Yöntemleri), 2012
9Grilling Pişirme YöntemiNevzat Eraslan (Pişirme Yöntemleri), 2012
10Broilling Pişirme YöntemiNevzat Eraslan (Pişirme Yöntemleri), 2012
11Baking Pişirme YöntemiNevzat Eraslan (Pişirme Yöntemleri), 2012
12Deep Fat Friying Pişirme YöntemiNevzat Eraslan (Pişirme Yöntemleri), 2012
13Sallow Fat Friying Pişirme YöntemiNevzat Eraslan (Pişirme Yöntemleri), 2012
14Sauteing Pişirme YöntemiNevzat Eraslan (Pişirme Yöntemleri), 2012