1 | Hijyen ve sanitasyon tanımı önemi ve özellikleri | Gıda ve Personel Hijyeni,Prof.Sıdıka Bulduk |
2 | Toplu beslenme sistemlerinde hijyenin önemi | Gıda ve Personel Hijyeni,Prof.Sıdıka Bulduk |
3 | Besinlerin satın alınması ve depolanmasında hijyen | Gıda ve Personel Hijyeni,Prof.Sıdıka Bulduk |
4 | Besinleri hazırlama ve pişirmede hijyen | Gıda ve Personel Hijyeni,Prof.Sıdıka Bulduk |
5 | Besinlerin porsiyonlanması ve servisinde hijyen | Gıda ve Personel Hijyeni,Prof.Sıdıka Bulduk |
6 | Personel hijyeni tanımı ve önemi | Gıda ve Personel Hijyeni,Prof.Sıdıka Bulduk |
7 | Besinlerin bozulma nedenleri (biyolojik etmenler) | Gıda ve Personel Hijyeni,Prof.Sıdıka Bulduk |
8 | Besinlerin bozulma nedenleri (kimyasal etmenler) | Gıda ve Personel Hijyeni,Prof.Sıdıka Bulduk |
9 | Gıda Kalite güvence sistemleri | Gıda ve Personel Hijyeni,Prof.Sıdıka Bulduk |
10 | HACCP tanımı ve önemi | Gıda ve Personel Hijyeni,Prof.Sıdıka Bulduk |
11 | HACCP sisteminin temel prensipleri ve gıdanın sürdürülebilirliği | Gıda ve Personel Hijyeni,Prof.Sıdıka Bulduk |
12 | Ambalaj malzemeleri tanımı önemi ve özellikleri | Gıda ve Personel Hijyeni,Prof.Sıdıka Bulduk |
13 | Gıda katkı maddeleri tanımı sınıflandırılması ve kullanım alanları | Gıda ve Personel Hijyeni,Prof.Sıdıka Bulduk |
14 | Personel hijyen eğitimi | Gıda ve Personel Hijyeni,Prof.Sıdıka Bulduk |