ASC2004 / ALTERNATİF MUTFAKLAR

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Yöresel MutfaklarEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
2Moleküler MutfakEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
3Füzyon MutfakEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
4Fonksiyonel GıdalarEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
5Organik Tarım ve Dikey TarımEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
6NörogastronomiEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
7Yeşil RestoranlarEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
8Tematik RestoranlarEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
9Yenilebilir Çiçekler ve BöceklerEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
10Sokak YemekleriEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
11Slow Food ve Fast FoodEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
12Raw Food, Vegan ve Vejeteryan MutfakEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
13Coğrafi İşaretleme ve FestivallerEd. Hülya Kurgun, Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, 2017
14İnsanlığın geleceği ve sürdürülebilirlik