1 | Ön Hazırlıklar /Basit Hamur ile Börekler Hazırlama | Ders notları |
2 | Basit Hamur ile Börekler Hazırlama | Ders notları |
3 | Ön Hazırlıklar / Milföy Hamuru Hazırlama Milföy Hamuru ile Yapılan Ürünler | Ders notları |
4 | Ön Hazırlıklar / Ekmek Çeşitleri Hazırlama | Ders notları |
5 | Poğaça /Çörek /Simit Çeşitleri Pizza Çeşitlerini Hazırlama | Ders notları |
6 | Ön Hazırlıklar / Pişmiş Hamurdan Ürün Hazırlanması | Ders notları |
7 | Ön Hazırlıklar / Kek Çeşitleri Hazırlama | Ders notları |
8 | Gastronomide Pastacılık Ürünlerinde Sürdürülebilirlik | Ders notları |
9 | Yaş Pasta Hazırlama | Ders notları |
10 | Ön Hazırlıklar / Kuru Pasta Hamurlarından Ürünler Hazırlamak | Ders notları |
11 | Sütlü Tatlılar Meyve Tatlıları | Ders notları |
12 | Özel Türk Tatlıları (Helva, Aşure vb.) Hazırlama | Ders notları |
13 | Dondurma ve Sorbe Çeşitleri Uluslararası Mutfaklardan Tatlı Çeşitleri | Ders notları |
14 | Ön Hazırlıklar Tart, Tartölet, Pay ve Kiş Hazırlama | Ders notları |