| 1 | Ön Hazırlıklar /Basit Hamur ile Börekler Hazırlama | Ders notları |
| 2 | Basit Hamur ile Börekler Hazırlama | Ders notları |
| 3 | Ön Hazırlıklar / Milföy Hamuru Hazırlama Milföy Hamuru ile Yapılan Ürünler | Ders notları |
| 4 | Ön Hazırlıklar / Ekmek Çeşitleri Hazırlama | Ders notları |
| 5 | Poğaça /Çörek /Simit Çeşitleri Pizza Çeşitlerini Hazırlama | Ders notları |
| 6 | Ön Hazırlıklar / Pişmiş Hamurdan Ürün Hazırlanması | Ders notları |
| 7 | Ön Hazırlıklar / Kek Çeşitleri Hazırlama | Ders notları |
| 8 | Gastronomide Pastacılık Ürünlerinde Sürdürülebilirlik | Ders notları |
| 9 | Yaş Pasta Hazırlama | Ders notları |
| 10 | Ön Hazırlıklar / Kuru Pasta Hamurlarından Ürünler Hazırlamak | Ders notları |
| 11 | Sütlü Tatlılar Meyve Tatlıları | Ders notları |
| 12 | Özel Türk Tatlıları (Helva, Aşure vb.) Hazırlama | Ders notları |
| 13 | Dondurma ve Sorbe Çeşitleri Uluslararası Mutfaklardan Tatlı Çeşitleri | Ders notları |
| 14 | Ön Hazırlıklar Tart, Tartölet, Pay ve Kiş Hazırlama | Ders notları |