NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / AŞÇILIK / ASC2007 - PASTANE ÜRÜNLERİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Ön Hazırlıklar /Basit Hamur ile Börekler HazırlamaDers notları
2Basit Hamur ile Börekler HazırlamaDers notları
3Ön Hazırlıklar / Milföy Hamuru Hazırlama Milföy Hamuru ile Yapılan ÜrünlerDers notları
4Ön Hazırlıklar / Ekmek Çeşitleri HazırlamaDers notları
5Poğaça /Çörek /Simit Çeşitleri Pizza Çeşitlerini HazırlamaDers notları
6Ön Hazırlıklar / Pişmiş Hamurdan Ürün HazırlanmasıDers notları
7Ön Hazırlıklar / Kek Çeşitleri HazırlamaDers notları
8Gastronomide Pastacılık Ürünlerinde SürdürülebilirlikDers notları
9Yaş Pasta HazırlamaDers notları
10Ön Hazırlıklar / Kuru Pasta Hamurlarından Ürünler HazırlamakDers notları
11Sütlü Tatlılar Meyve TatlılarıDers notları
12Özel Türk Tatlıları (Helva, Aşure vb.) HazırlamaDers notları
13Dondurma ve Sorbe Çeşitleri Uluslararası Mutfaklardan Tatlı ÇeşitleriDers notları
14Ön Hazırlıklar Tart, Tartölet, Pay ve Kiş HazırlamaDers notları