ASC2007 / PASTANE ÜRÜNLERİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Ön Hazırlıklar /Basit Hamur ile Börekler HazırlamaUygulama
2Basit Hamur ile Börekler HazırlamaUygulama
3Ön Hazırlıklar / Milföy Hamuru Hazırlama Milföy Hamuru ile Yapılan ÜrünlerUygulama
4Ön Hazırlıklar / Ekmek Çeşitleri HazırlamaUygulama
5Poğaça /Çörek /Simit Çeşitleri Pizza Çeşitlerini HazırlamaUygulama
6Ön Hazırlıklar / Pişmiş Hamurdan Ürün HazırlanmasıUygulama
7Ön Hazırlıklar / Kek Çeşitleri HazırlamaUygulama
8Gastronomide Pastacılık Ürünlerinde SürdürülebilirlikUygulama
9Yaş Pasta HazırlamaUygulama
10Ön Hazırlıklar / Kuru Pasta Hamurlarından Ürünler HazırlamakUygulama
11Sütlü Tatlılar Meyve TatlılarıUygulama
12Özel Türk Tatlıları (Helva, Aşure vb.) HazırlamaUygulama
13Dondurma ve Sorbe Çeşitleri Uluslararası Mutfaklardan Tatlı ÇeşitleriUygulama
14Ön Hazırlıklar Tart, Tartölet, Pay ve Kiş HazırlamaUygulama