Anasayfa
English
İletişim
Hızlı Erişim
Akademik Takvim
Anketler
Bilgi Edinme
Bilgi Paketi
Diş Hekimliği Fakültesi Randevu
Etkinlik Talep Formu
NOHU Login
NUBulut
Öğrenci e-posta
Personel e-posta
Telefon Rehberi
Uzaktan Eğitim Sistemi
Yemek Menü
Yemekhane Sanal Pos
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Bilgi Paketi
Kurum Hakkında Bilgi
Üniversite Senatosu ve Yönetim Kurulu
Organizasyon Şeması
Akademik Takvim
Genel Bilgi
Genel Giriş Koşulları
Genel Kayıt Prosedürleri
Kurallar ve Yönetmelikler
Önceki Dönemlerin Tanınması
Diploma Eki
Akademik Danışmanlık Düzenlemeleri
AKTS Kredi Dağılımı
İsim ve Adres Bilgileri
Derece Programları
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans
Doktora
Course Catalogue For Exchange Students
Öğrenciler için Genel Bilgiler
Yaşam Giderleri
Barınma Olanakları
Beslenme Olanakları
Sağlık Hizmetleri
Sigorta
Öğrenme Olanakları
Kültürel ve sosyal Faaliyetler
Sportif ve Boş Zaman Faaliyetleri
Öğrenci Kulüpleri
Uluslararası Programlar
Dil Politikası ve Kurslar
Staj
Burs Olanakları
Engelli Öğrenci Olanakları
Öğrenci İşleri
Değişim Öğrencileri için Pratik Bilgiler
Niğde'de Yaşam
ASC2007 / PASTANE ÜRÜNLERİ
DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ
Hafta
Konular
Öğrenme Kaynakları
1
Ön Hazırlıklar /Basit Hamur ile Börekler Hazırlama
Uygulama
2
Basit Hamur ile Börekler Hazırlama
Uygulama
3
Ön Hazırlıklar / Milföy Hamuru Hazırlama Milföy Hamuru ile Yapılan Ürünler
Uygulama
4
Ön Hazırlıklar / Ekmek Çeşitleri Hazırlama
Uygulama
5
Poğaça /Çörek /Simit Çeşitleri Pizza Çeşitlerini Hazırlama
Uygulama
6
Ön Hazırlıklar / Pişmiş Hamurdan Ürün Hazırlanması
Uygulama
7
Ön Hazırlıklar / Kek Çeşitleri Hazırlama
Uygulama
8
Gastronomide Pastacılık Ürünlerinde Sürdürülebilirlik
Uygulama
9
Yaş Pasta Hazırlama
Uygulama
10
Ön Hazırlıklar / Kuru Pasta Hamurlarından Ürünler Hazırlamak
Uygulama
11
Sütlü Tatlılar Meyve Tatlıları
Uygulama
12
Özel Türk Tatlıları (Helva, Aşure vb.) Hazırlama
Uygulama
13
Dondurma ve Sorbe Çeşitleri Uluslararası Mutfaklardan Tatlı Çeşitleri
Uygulama
14
Ön Hazırlıklar Tart, Tartölet, Pay ve Kiş Hazırlama
Uygulama
Loading…