1 | Ön Hazırlıklar /Basit Hamur ile Börekler Hazırlama | Uygulama |
2 | Basit Hamur ile Börekler Hazırlama | Uygulama |
3 | Ön Hazırlıklar / Milföy Hamuru Hazırlama Milföy Hamuru ile Yapılan Ürünler | Uygulama |
4 | Ön Hazırlıklar / Ekmek Çeşitleri Hazırlama | Uygulama |
5 | Poğaça /Çörek /Simit Çeşitleri Pizza Çeşitlerini Hazırlama | Uygulama |
6 | Ön Hazırlıklar / Pişmiş Hamurdan Ürün Hazırlanması | Uygulama |
7 | Ön Hazırlıklar / Kek Çeşitleri Hazırlama | Uygulama |
8 | Gastronomide Pastacılık Ürünlerinde Sürdürülebilirlik | Uygulama |
9 | Yaş Pasta Hazırlama | Uygulama |
10 | Ön Hazırlıklar / Kuru Pasta Hamurlarından Ürünler Hazırlamak | Uygulama |
11 | Sütlü Tatlılar Meyve Tatlıları | Uygulama |
12 | Özel Türk Tatlıları (Helva, Aşure vb.) Hazırlama | Uygulama |
13 | Dondurma ve Sorbe Çeşitleri Uluslararası Mutfaklardan Tatlı Çeşitleri | Uygulama |
14 | Ön Hazırlıklar Tart, Tartölet, Pay ve Kiş Hazırlama | Uygulama |