| 1 | Otel işletmelerinde ziyafet ve ikram hizmetleri | Ders notu |
| 2 | Ziyafet ve İkram Hizmetleri Tanım ve Önemi | Ders notu |
| 3 | Ziyafet ve ikram hizmetlerinin yönetim fonksiyonları | Ders notu |
| 4 | Ziyafet ve ikram hizmetlerinin organizasyon yapısı | Ders notu |
| 5 | Ziyafet ve ikram hizmetleri uygulamaları | Ders notu |
| 6 | Büfe, kokteyl ve toplantı organizasyonu | Ders notu |
| 7 | Ziyafet organizasyonlarında yiyecek üretim sürecinin kontrolü | Ders notu |
| 8 | Tüm malzemelerin ekonomik kullanma teknikleri | Ders notu |
| 9 | Müşteriler için uygun maliyetlerle menü geliştirmek | Ders notu |
| 10 | Bir ziyafet rezervasyonunun alınması | Ders notu |
| 11 | Ziyafet organizasyonu ve süreç yönetiminde sürdürülebilir yaklaşımlar | Ders notu |
| 12 | Ziyafet organizasyonlarının pazarlanması | Ders notu |
| 13 | Ziyafet organizasyonlarına yönelik tutundurma faaliyetleri | Ders notu |
| 14 | Ziyafet Organizasyonunda Hijyen-Sanitasyon | Ders notu |