1 | Otel işletmelerinde ziyafet ve ikram hizmetleri | Ders notu |
2 | Ziyafet ve İkram Hizmetleri Tanım ve Önemi | Ders notu |
3 | Ziyafet ve ikram hizmetlerinin yönetim fonksiyonları | Ders notu |
4 | Ziyafet ve ikram hizmetlerinin organizasyon yapısı | Ders notu |
5 | Ziyafet ve ikram hizmetleri uygulamaları | Ders notu |
6 | Büfe, kokteyl ve toplantı organizasyonu | Ders notu |
7 | Ziyafet organizasyonlarında yiyecek üretim sürecinin kontrolü | Ders notu |
8 | Tüm malzemelerin ekonomik kullanma teknikleri | Ders notu |
9 | Müşteriler için uygun maliyetlerle menü geliştirmek | Ders notu |
10 | Bir ziyafet rezervasyonunun alınması | Ders notu |
11 | Ziyafet organizasyonu ve süreç yönetiminde sürdürülebilir yaklaşımlar | Ders notu |
12 | Ziyafet organizasyonlarının pazarlanması | Ders notu |
13 | Ziyafet organizasyonlarına yönelik tutundurma faaliyetleri | Ders notu |
14 | Ziyafet Organizasyonunda Hijyen-Sanitasyon | Ders notu |