| 1 | Personele flambe eğitimi verme. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
| 2 | Menüdeki mevcut flambe yemeklerinin siparişlerinin alınmasını sağlama. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
| 3 | Alınan siparişin özelliğine uygun kuver hazırlama. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
| 4 | Menüdeki mevcut sıcak başlangıçların flambesini hazırlama. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
| 5 | Menüdeki mevcut et yemeklerinin flambesini hazırlama. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
| 6 | Menüdeki mevcut deniz ürünlerinin flambesini hazırlama. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
| 7 | Menüdeki mevcut meyvelerin flambesini hazırlama. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
| 8 | Flambe sonrası flambe arabası ve malzemelerinin mice en placesini hazırlama. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
| 9 | Föndü yiyeceğinin siparişinin alınmasını sağlamak. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
| 10 | Çikolata föndü hazırlama. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
| 11 | Föndü servis çeşitlerini hazırlama. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
| 12 | Gastronomide ve servis tekniklerinde sürdürülebilirlik | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
| 13 | Peynir föndü hazırlama. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
| 14 | Föndü sonrası mice en place malzemelerinin temizliği. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |