1 | Çikolatanın tarihi ve çikolatanın üretim aşamaları | Ders notları |
2 | Çikolata eritme çeşitleri | Ders notları |
3 | Çikolata temperleme çeşitleri- I | Ders notları |
4 | Çikolata temperleme çeşitleri - II | Ders notları |
5 | Çikolata çalışma, saklama ve raf ömrü koşulları - I | Ders notları |
6 | Çikolata çalışma, saklama ve raf ömrü koşulları - II | Ders notları |
7 | Çikolata hazırlama tekniklerine giriş | Ders notları |
8 | Çikolata kalıplama | Ders notları |
9 | Çikolata hazırlama teknikleri | Ders notları |
10 | Çikolata hazırlama teknikleri - II | Ders notları |
11 | Gastronomi ve çikolata yapımında sürdürülebilirlik | Ders notları |
12 | Çikolata çeşitleri - I | Ders notları |
13 | Çikolata çeşitleri - II | Ders notları |
14 | Örnek menü tasarımı uygulaması | Ders notları |