| 1 | Çikolatanın tarihi ve çikolatanın üretim aşamaları | Ders notları |
| 2 | Çikolata eritme çeşitleri | Ders notları |
| 3 | Çikolata temperleme çeşitleri- I | Ders notları |
| 4 | Çikolata temperleme çeşitleri - II | Ders notları |
| 5 | Çikolata çalışma, saklama ve raf ömrü koşulları - I | Ders notları |
| 6 | Çikolata çalışma, saklama ve raf ömrü koşulları - II | Ders notları |
| 7 | Çikolata hazırlama tekniklerine giriş | Ders notları |
| 8 | Çikolata kalıplama | Ders notları |
| 9 | Çikolata hazırlama teknikleri | Ders notları |
| 10 | Çikolata hazırlama teknikleri - II | Ders notları |
| 11 | Gastronomi ve çikolata yapımında sürdürülebilirlik | Ders notları |
| 12 | Çikolata çeşitleri - I | Ders notları |
| 13 | Çikolata çeşitleri - II | Ders notları |
| 14 | Örnek menü tasarımı uygulaması | Ders notları |