BES2005 / BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ I

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1            
2            
3            
4            
5            
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BES2005 / BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ I
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Öğrenciler besinlerin kimyasal bileşikleri hakkında bilgi sahibi olacaktır.
2Öğrenciler çözeltiler, koloidler gibi besinlerin bulunabileceği sistemler hakkında bilgi sahibi olacaklar.
3Öğrenciler proteinlerin, karbonhidratların ve lipitlerin yapıları ve besinlerdeki fonksiyonları hakkında bilgi sahibi olacaktır.
4Öğrenciler enzimler ve pigmentler gibi besin bileşenleri hakkında bilgi sahibi olacaktır.
5Öğrenciler besin analiz prensipleri hakkında bilgi sahibi olacaktır.