| 1 | Giriş | [1,2,3] |
| 2 | Besin Kalitesi ve Duyusal Değerlendirme Uygulamaları | [1,,3] |
| 3 | Süt ve Süt Ürünleri ve Uygulamalar | [1,2] |
| 4 | Et ve Et Ürünleri ve Uygulamalar | [2,3] |
| 5 | Yumurta ve Uygulamalar | [1] |
| 6 | Tahıllar ve Uygulamalar | [1,2] |
| 7 | Meyve ve Sebzeler ve Uygulamalar | [1,3] |
| 8 | Sürdürülebilir Fonksiyonel Besinler-Makale tartışması | [1,2,3] |
| 9 | Probiyotikler -Makale tartışması | [1,2,3] |
| 10 | Fitokimyasallar-Makale tartışması | [1,2,3] |
| 11 | Kahve, Kakao ve Çay-Makale tartışması | [1,2,3] |
| 12 | Besin İşleme ve Analiz Yöntemleri-Makale tartışması | [1,2,3] |
| 13 | Genel değerlendirme | |
| 14 | Uygulama sınavı | |
 | Loading… |
   |