BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES2006 - BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ II

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Giriş[1,2,3]
2Besin Kalitesi ve Duyusal Değerlendirme Uygulamaları[1,,3]
3Süt ve Süt Ürünleri ve Uygulamalar[1,2]
4Et ve Et Ürünleri ve Uygulamalar[2,3]
5Yumurta ve Uygulamalar[1]
6Tahıllar ve Uygulamalar[1,2]
7Meyve ve Sebzeler ve Uygulamalar[1,3]
8Sürdürülebilir Fonksiyonel Besinler-Makale tartışması[1,2,3]
9Probiyotikler -Makale tartışması[1,2,3]
10Fitokimyasallar-Makale tartışması[1,2,3]
11Kahve, Kakao ve Çay-Makale tartışması[1,2,3]
12Besin İşleme ve Analiz Yöntemleri-Makale tartışması[1,2,3]
13Uygulama sınavı