BES2021 / İŞÇİ BESLENMESİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1İş sağlığı ve Güvenliği 
2İş verimliliği ve beslenme 
3İşçi beslenmesi ve önemi, İş yerinde sağlıklı beslenme 
4Meslek gruplarına göre enerji, makro ve mikro besin ögesi gereksinmeleri 
5Oksidan stres ve Antioksidanların İş Sağlığına Etkileri 
6İşçi beslenmesinde karşılaşılabilecek sorunlar 
7Genel Tekrar 
8Vardiyalı Çalışan İşçilerin Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi 
9Mevsimlik Tarım İşçilerinin Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi 
10Endüstri İşçilerinin Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi 
11İşçilerde Menü Hazırlama İlkeleri 
12Öğrenci Ödevleri 
13Öğrenci Ödevleri 
14Öğrenci Ödevleri ve Genel Tekrar