BES2021 / İŞÇİ BESLENMESİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1İş sağlığı ve Güvenliği 
2 İşçi beslenmesi ve önemi, İş yerinde sağlıklı beslenme 
3İş verimliliği ve beslenme 
4Meslek gruplarına göre enerji, makro ve mikro besin ögesi gereksinmeleri 
5Oksidan stres ve Antioksidanların İş Sağlığına Etkileri 
6İşçi beslenmesinde karşılaşılabilecek sorunlar 
7Ara Sınav 
8Çalışma hayatında risk grupları ve beslenme; İşçilerin yeterli ve dengeli beslenmelerini sağlamak için alınacak önlemler 
9Meslek gruplarına göre menü hazırlama ilkeleri 
10İş yerinde ve iş dışında işçilerin beslenme uygulamaları 
11İşçilerin beslenme durumu değerlendirilmesi 
12İşçilerin beslenme durumu değerlendirilmesi 
13Öğrenci ödevleri 
14Öğrenci ödevleri