1 | İş sağlığı ve Güvenliği | |
2 | İşçi beslenmesi ve önemi, İş yerinde sağlıklı beslenme | |
3 | İş verimliliği ve beslenme | |
4 | Meslek gruplarına göre enerji, makro ve mikro besin ögesi gereksinmeleri | |
5 | Oksidan stres ve Antioksidanların İş Sağlığına Etkileri | |
6 | İşçi beslenmesinde karşılaşılabilecek sorunlar | |
7 | Ara Sınav | |
8 | Çalışma hayatında risk grupları ve beslenme; İşçilerin yeterli ve dengeli beslenmelerini sağlamak için alınacak önlemler | |
9 | Meslek gruplarına göre menü hazırlama ilkeleri | |
10 | İş yerinde ve iş dışında işçilerin beslenme uygulamaları | |
11 | İşçilerin beslenme durumu değerlendirilmesi | |
12 | İşçilerin beslenme durumu değerlendirilmesi | |
13 | Öğrenci ödevleri | |
14 | Öğrenci ödevleri | |