BES2021 / İŞÇİ BESLENMESİ

Kaynaklar

 
KAYNAK KİTAPLAR 
1Baysal, A. (2011) Beslenme (13.baskı). Ankara: Hatipoğlu Yayıncılık
2Beyhan Y. (2008). Beslenme Bilgi serisi (A16) T.C. Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Ankara



 
DİĞER KAYNAKLAR 
1Samur G. (2002) İşçi ve İş Veriminin Geliştirilmesinde Beslenmenin Önemi
2Beyhan Y. (2012) İşçi Sağlığı İş Güvenliği ve Beslenme
3Fereli S, Aktaç Ş, Güneş FE. (2016) Mevsimlik Tarım İşçilerinin Çalışma Koşulları, Beslenme Durumları ve Görülen Sorunlar
4Üner MH, Yılmaz İ. (2021) Oksidan Stres ve Antioksidanların İş Sağlığına Etkileri