BES3003 / TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ I

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Toplu Beslenmenin Tanımı, Önemi, Yeni Üretim Sistemleri 
2Toplu Beslenme Sistemlerinde Yönetim ve Organizasyon 
3Toplu Beslenme Sistemlerinde Stratejik Yönetim ve Kalite İyileştirme Stratejileri 
4Toplu Beslenme Sistemlerinde İnsan Kaynakları Yönetimi, Toplu Beslenme Çalışanların Organizasyonu, Görev Tanımları 
5Toplu Beslenme Sistemlerinde Fiziki Koşullar, Mutfak ve Yemekhane Donanımı 
6Toplu Beslenme Sistemlerinde Kullanılan Araç Gereçler, Yeni Teknoloji 
7Genel Tekrar 
8Ara Sınav 
9Menü Yönetim ve Denetimi 
10Standart Yemek Tarifeleri 
11Satın Alma Teknikleri 
12Depolama İlkeleri 
13Toplu Beslenme Sistemlerinde İş Güvenliği 
14Toplu Beslenme Sistemlerinde Oluşan Gıda Atıklarının Azaltılması ve Sürdürülebilirlik 
15Genel Tekrar