1 | Toplu Beslenmenin Tanımı, Önemi, Yeni Üretim Sistemleri | |
2 | Toplu Beslenme Sistemlerinde Yönetim ve Organizasyon | |
3 | Toplu Beslenme Sistemlerinde Stratejik Yönetim ve Kalite İyileştirme Stratejileri | |
4 | Toplu Beslenme Sistemlerinde İnsan Kaynakları Yönetimi, Toplu Beslenme Çalışanların Organizasyonu, Görev Tanımları | |
5 | Toplu Beslenme Sistemlerinde Fiziki Koşullar, Mutfak ve Yemekhane Donanımı | |
6 | Toplu Beslenme Sistemlerinde Kullanılan Araç Gereçler, Yeni Teknoloji | |
7 | Genel Tekrar | |
8 | Ara Sınav | |
9 | Menü Yönetim ve Denetimi | |
10 | Standart Yemek Tarifeleri | |
11 | Satın Alma Teknikleri | |
12 | Depolama İlkeleri | |
13 | Toplu Beslenme Sistemlerinde İş Güvenliği | |
14 | Toplu Beslenme Sistemlerinde Oluşan Gıda Atıklarının Azaltılması ve Sürdürülebilirlik | |
15 | Genel Tekrar | |