1 | Giriş | [1] s. 01-05; |
2 | Besin güvenliği | [2] s. 47-50 |
3 | Türkiye’de ve Dünya’da gıda kodeksi ve besin kontrolü | [1] s. 10-20 |
4 | Yasalar ve yönetmelikler | [1] s. 20-30 |
5 | Mevzuat oluşturma ilkeleri | [1] s. 30-40 |
6 | Gıda katkı maddeleri | [1] s. 40-50 |
7 | Tüketici hakları ve modern gıda kanunu | [2] s. 51-53 |
8 | Besin Kirliliği ile İlgili Yasal Düzenlemeler | [2] s. 54-60 |
9 | Ara Sınav | |
10 | Gıda üretimi yapanların ve satanların sorumlulukları | [2] s. 51-55 |
11 | Besin etiketleri ve sağlık beyanları | [3] s. 6-10 |
12 | Besin zenginleştirme, Besin tebliğleri | [1] s. 90-100 |
13 | Besin tebliğleri | [1] s. 100-120 |
14 | Besin tebliğleri | [1] s. 120-130 |