1 | Oryantasyon | |
2 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem - Toplu beslenme hizmeti verilen kurumlarda yönetim ve organizasyon yapısının gözlemlenmesi | |
3 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta Uygulama/gözlem - Uygulama yapılan kurum hakkında genel bilgi, mutfak ve yemekhane fiziki koşulları, mutfak ve yemekhane planlarının incelenmesi | |
4 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem - Uygulama yapılan kurumun depo koşulları, mevcut araç-gereçlerin (kapasiteleri, nitelikleri, markaları vb.) incelenmesi | |
5 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem - Kurumun satın alma bilgileri, ihale yöntemi, ihaleye hazırlık aşamaları, idari şartname örnekleri, , teknik şartname örnekleri, sipariş için kullanılan form örnekleri, sipariş için kullanılan gramajlar, formlar | |
6 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem - Her bir yemek grubuna ait geniş çapta hazırlama ve pişirme yöntemleri, standart yemek tarifeleri örnekleri. | |
7 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem - Uygulama yapılan kurumda uygulanan menülerin incelenmesi | |
8 | Ara sınav | |
9 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem - Uygulama yapılan kuruma yönelik öğrencinin planladığı menülerin incelenmesi | |
10 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem- Makale sunumu | |
11 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem- Makale sunumu | |
12 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem- Makale sunumu | |
13 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem- Makale sunumu | |
14 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem- Makale sunumu | |
15 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem- Makale sunumu | |
16 | Final Sınavı | |