| 1 | Oryantasyon | |
| 2 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem - Toplu beslenme hizmeti verilen kurumlarda yönetim ve organizasyon yapısının gözlemlenmesi | |
| 3 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta Uygulama/gözlem - Uygulama yapılan kurum hakkında genel bilgi, mutfak ve yemekhane fiziki koşulları, mutfak ve yemekhane planlarının incelenmesi | |
| 4 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem - Uygulama yapılan kurumun depo koşulları, mevcut araç-gereçlerin (kapasiteleri, nitelikleri, markaları vb.) incelenmesi | |
| 5 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem - Kurumun satın alma bilgileri, ihale yöntemi, ihaleye hazırlık aşamaları, idari şartname örnekleri, , teknik şartname örnekleri, sipariş için kullanılan form örnekleri, sipariş için kullanılan gramajlar, formlar | |
| 6 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem - Her bir yemek grubuna ait geniş çapta hazırlama ve pişirme yöntemleri, standart yemek tarifeleri örnekleri. | |
| 7 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem - Uygulama yapılan kurumda uygulanan menülerin incelenmesi | |
| 8 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem - Uygulama yapılan kuruma yönelik öğrencinin planladığı menülerin incelenmesi | |
| 9 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem- Makale sunumu | |
| 10 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem- Makale sunumu | |
| 11 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem- Makale sunumu | |
| 12 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem- Makale sunumu | |
| 13 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem- Makale sunumu | |
| 14 | Toplu beslenme yapılan kuruluşta uygulama/gözlem- Makale sunumu | |