1 | Mesleki uygulama ve oryantasyon haftası (teorik bilgilerin tekrarı) | |
2 | Enteral ve parenteral beslenmede vaka çalışmaları | |
3 | Böbrek hastalıklarında beslenme ve vaka çalışmaları | |
4 | Karaciğer hastalıklarında beslenme ve vaka çalışmaları | |
5 | Gastrointestinal sistem hastalıklarında beslenme ve vaka çalışmaları | |
6 | Onkoloji hastalarında beslenme ve vaka çalışmaları | |
7 | Enfeksiyon hastalıklarında beslenme ve vaka çalışmaları | |
8 | Obezite durumunda beslenme ve vaka çalışmaları | |
9 | Diyabet hastalarında beslenme ve vaka çalışmaları-I (Komplikasyonsuz diyabet) | |
10 | Diyabet hastalarında beslenme ve vaka çalışmaları-II (Komplikasyonlu diyabet) | |
11 | Kardiyovasküler hastalıklarda ve hipertansiyonda beslenme ve vaka çalışmaları | |
12 | Romatolojik hastalıklarda beslenme ve vaka çalışmaları | |
13 | Yanık ve metabolik stres durumlarında beslenme ve vaka çalışmaları | |
14 | Klinik beslenmede hasta hakları ve diyetisyenin rolü | |