| 1 | Mesleki uygulama ve oryantasyon haftası (teorik bilgilerin tekrarı) | |
| 2 | Enteral ve parenteral beslenmede vaka çalışmaları | |
| 3 | Böbrek hastalıklarında beslenme ve vaka çalışmaları | |
| 4 | Karaciğer hastalıklarında beslenme ve vaka çalışmaları | |
| 5 | Gastrointestinal sistem hastalıklarında beslenme ve vaka çalışmaları | |
| 6 | Onkoloji hastalarında beslenme ve vaka çalışmaları | |
| 7 | Enfeksiyon hastalıklarında beslenme ve vaka çalışmaları | |
| 8 | Obezite durumunda beslenme ve vaka çalışmaları | |
| 9 | Diyabet hastalarında beslenme ve vaka çalışmaları-I (Komplikasyonsuz diyabet) | |
| 10 | Diyabet hastalarında beslenme ve vaka çalışmaları-II (Komplikasyonlu diyabet) | |
| 11 | Kardiyovasküler hastalıklarda ve hipertansiyonda beslenme ve vaka çalışmaları | |
| 12 | Romatolojik hastalıklarda beslenme ve vaka çalışmaları | |
| 13 | Yanık ve metabolik stres durumlarında beslenme ve vaka çalışmaları | |
| 14 | Klinik beslenmede hasta hakları ve diyetisyenin rolü | |