1 | Tıbbi ve aromatik bitkilerin tarihçesi | |
2 | Tıbbi ve aromatik bitkilerin gruplandırılması-I | |
3 | Tıbbi ve aromatik bitkilerin gruplandırılması-II | |
4 | Tıbbi ve aromatik bitkilerin gruplandırılması-III | |
5 | Geleneksel ve Farmasötik İlaçlar-I | |
6 | Geleneksel ve Farmasötik İlaçlar-II | |
7 | Beslenmede kullanılan tıbbi ve aromatik bitkilerin özellikleri ve kullanım alanları-Baharatlar | |
8 | ARA SINAV | |
9 | Beslenmede kullanılan tıbbi ve aromatik bitkilerin özellikleri ve kullanım alanları-Aspir, Ayrık otu, At kestanesi | |
10 | Beslenmede kullanılan tıbbi ve aromatik bitkilerin özellikleri ve kullanım alanları-Sentella, Deve dikeni, Ekinezya | |
11 | Beslenmede kullanılan tıbbi ve aromatik bitkilerin özellikleri ve kullanım alanları-Papatya, Kantaron, Melek otu | |
12 | Beslenmede kullanılan tıbbi ve aromatik bitkilerin özellikleri ve kullanım alanları-Civan perçemi, Hatmi çiçeği, Cüce palmiye | |
13 | Beslenmede kullanılan tıbbi ve aromatik bitkilerin özellikleri ve kullanım alanları-Kapari, Küre Çiçeği, Koyun otu | |
14 | Beslenmede kullanılan tıbbi ve aromatik bitkilerin özellikleri ve kullanım alanları-Haşhaş, Kedi otu, Çarkıfelek | |
15 | Beslenmede kullanılan tıbbi ve aromatik bitkilerin özellikleri ve kullanım alanları-Anason, Adaçayı, Aloevera | |
16 | GENEL SINAV | |