BIO3027 / GIDA MİKROBİYOLOJİSİ

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Gıdan çeşitleri ve hiyeni hakkında bilgi sahibi olma
2Gıda prosesleri ve biyoteknolojik yöntemlerin gıdalara katkısı
3Beslenme ve mikrobiyota ilişkisi
4Gıda hijyeni ve teknolojinin katkısı
5Gıda güvenliği, çeşitli ilgili yönetmeliklerini öğretmek
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Temel Birimler Dersi
Uzmanlık/Alan Bilgisi Dersi
Aktarılabilir Beceri Dersi
Genel Kültür/Genel Yetenek Dersi