1 | Gıda biyoteknolojisine giriş ve tanımlamalar | Dersin hocasına ait ders notları ve sunumları, konuyla ilgili güncel litaratürler |
2 | Hücresel yapı ve organizasyonları, bakteriyel gelişme ve fermentasyon yolları | Dersin hocasına ait ders notları ve sunumları, konuyla ilgili güncel litaratürler |
3 | topraktan sofraya gıdanın yolculuğu ve toprak sağlığı ve kirleticiler | Dersin hocasına ait ders notları ve sunumları, konuyla ilgili güncel litaratürler |
4 | Omik teknolojileri, gıda biyoteknolojisinde kullanımları | Dersin hocasına ait ders notları ve sunumları, konuyla ilgili güncel litaratürler |
5 | Çevre ve gıda ilişkisi ve ilgili biyoteknolojik prosesler | Dersin hocasına ait ders notları ve sunumları, konuyla ilgili güncel litaratürler |
6 | Gıdanın evriminde biyoteknolojinin yeri ve önemi | Dersin hocasına ait ders notları ve sunumları, konuyla ilgili güncel litaratürler |
7 | Gıda çeşitleri ve fermente gıda çeşitleri | Dersin hocasına ait ders notları ve sunumları, konuyla ilgili güncel litaratürler |
8 | hayvansal gıdalar ve biyoteknolojik süreçler | Dersin hocasına ait ders notları ve sunumları, konuyla ilgili güncel litaratürler |
9 | süt ve süt ürünü gıdalar | Dersin hocasına ait ders notları ve sunumları, konuyla ilgili güncel litaratürler |
10 | Bitkisel gıdalar ve fermentasyonları | Dersin hocasına ait ders notları ve sunumları, konuyla ilgili güncel litaratürler |
11 | fermente gıdaların geliştirilmesi ve prosesleri | Dersin hocasına ait ders notları ve sunumları, konuyla ilgili güncel litaratürler |
12 | mikrobiyal gıdalar ve önemleri | Dersin hocasına ait ders notları ve sunumları, konuyla ilgili güncel litaratürler |
13 | besin ve insan barsak mikrobiyota ilişkisi | Dersin hocasına ait ders notları ve sunumları, konuyla ilgili güncel litaratürler |
14 | gıda güvenliği ve gıda güvencesi ve ilgili yönetmelikler | Dersin hocasına ait ders notları ve sunumları, konuyla ilgili güncel litaratürler |