1 | Endüstriyel mikrobiyolojinin konuları ve konuyla ilgili kavramlar | [1], [2] |
2 | Fermentasyon teknolojilerinde kullanılan metotlar ve reaktör çeşitleri | [1], [2] |
3 | Fermentasyon teknolojisinde kullanılan biyokatalizörler | [1], [2] |
4 | Endüstriyel mikroorganizma kaynaklı ürünler (primer ve sekonder metabolitler, özellikleri ve farklılıkları) | [1], [2] |
5 | Antibiyotik ve antimikrobiyal ajan üreten mikroorganizmaların özellikleri ve ürün özellikleri | [1], [2] |
6 | Vitamin ve amino asit üretiminde kullanılan mikroorganizmalar | [1], [2] |
7 | Mikroorganizmaların çeşitli maddelerin dönüşümünde kullanılmaları | [1], [2] |
8 | Mikrobiyel enzimler ve üreten mikroorganizmalar, çeşitli sektörlerde kullanımları | [1], [2] |
9 | Sitrik asit ve çeşitli asitlerin üretimi ve bu amaçla kullanılan mikroorganizmalar | [1], [2] |
10 | Maya ve üretimleri | [1], [2] |
11 | Alkollü içecek üretimi ve bu amaçla kullanılan mikroorganizmalar | [1], [2] |
12 | Besinsel amaçlarla mikroorganizma üretimi | [1], [2] |
13 | Atıksu arıtım teknolojilerinde mikroorganizma uygulamaları | [1], [2] |
14 | Mikrobiyel teknolojide güncel sorunlar ve tartışma | [1], [2] |