1 | Olgunlaşma Fizyolojisine Genel Bir Bakış | Postharvest Ripening Physiology of Crops- Edited by Sunil Pareek. S.1-33. |
2 | Meyve Sebzelerin Hasat Sonrası Fizyolojisi | Postharvest Ripening Physiology of Crops- Edited by Sunil Pareek. S. 49-72. |
3 | Solunum Metabolizması | Postharvest Ripening Physiology of Crops- Edited by Sunil Pareek. S. 139-156. |
4 | Stoma ve Hasat Sonrası Fizyolojisi | Postharvest Ripening Physiology of Crops- Edited by Sunil Pareek. S. 157-191. |
5 | Bahçe Bitkilerinde Su Kaybı | Postharvest Ripening Physiology of Crops- Edited by Sunil Pareek. S. 217-235 ve Postharvest: An Introduction to the Physiology and Handling of Fruit and Vegetables- Ron Wills (Author), John Golding (Author). S.90-106. |
6 | Fosfolipidler ve Meyve, Sebze ile Kesme Çiçeklerin hasat Sonrası Kalite Kriterleri | Postharvest Ripening Physiology of Crops- Edited by Sunil Pareek. S. 237-249. |
7 | Meyve Et Rengi ve Renk Pigmentlerinin Olgunlaşma Süresince Renk Oluşumundaki Rolü | Postharvest Ripening Physiology of Crops- Edited by Sunil Pareek. S. 255-288. |
8 | Meyve Et Rengi ve Renk Pigmentlerinin Olgunlaşma Süresince Renk Oluşumundaki Rolü | Postharvest: An Introduction to the Physiology and Handling of Fruit and Vegetables- Ron Wills (Author), John Golding (Author). S. 189-215. |
9 | Meyve Olgunlaşmasının Moleküler Düzeyi | Postharvest Ripening Physiology of Crops- Edited by Sunil Pareek. S. 299-324. |
10 | Meyve Sebzelerde Etilen Sinyal Transdüksiyonu-1 | Postharvest Ripening Physiology of Crops- Edited by Sunil Pareek. S. 359-373. |
11 | Meyve Sebzelerde Etilen Sinyal Transdüksiyonu-2 | Postharvest Ripening Physiology of Crops- Edited by Sunil Pareek. S. 374-391. |
12 | Proteomiks: Meyve Gelişim ve Olgunlaşma | Postharvest Ripening Physiology of Crops- Edited by Sunil Pareek. S. 413-439. |
13 | Bitkilerde Kalsiyum Eksikliği Bozuklukları | Postharvest Ripening Physiology of Crops- Edited by Sunil Pareek. S. 477-502. ve Postharvest: An Introduction to the Physiology and Handling of Fruit and Vegetables- Ron Wills (Author), John Golding (Author). S. 153-170. |
14 | Hasat Sonrası Teknolojilerinin Meyve Aromasına Etkisi | Postharvest Ripening Physiology of Crops- Edited by Sunil Pareek. S. 585-608. |