1 | Hasat Sonrası Teknolojileri: Yaygın problemler için çözümler. | [1] s. 1-18 |
2 | Kalsiyum ve Hasat Sonrası Üzerinde Yapılan Son Dönem Araştırmaları. | [1] s. 19-38 |
3 | Meyve Kalıtesinin Belirlenmesinde Kullanılan Tahribatsız Test Yöntemleri. | [1] s. 39-64 |
4 | Hasat Sonrası Hastalıkların Biyolojik, Kimyasal ve Fiziksel Mücadele Yöntemleri. | [1] s. 65-89 |
5 | 1-MCP Kullanımının Avantajları. | [1] s. 90-116 |
6 | Yenilebilir Kaplamanın Avantajları. | [1] s. 117-146 |
7 | Optimal Olmayan Muhafaza Sıcaklıklarında Etilen Teknolojisinin Kullanımı. | [1] s. 147-167 |
8 | Optimal Olmayan Muhafaza Sıcaklıklarında Etilen Teknolojisinin Kullanımı. | [1] s. 147-167 |
9 | Hasat Sonrası Potansiyel Nitrik Asit ve Metil Jasmonat Kullanımı. | [1] s. 168-211 |
10 | Taze Meyvelerde Hasat Sonrası Oksidatif Stres . | [1] s. 212-237 |
11 | Hasat Sonrası Aroma ve Fitokimyasal Özelliklerin Korunması. | [1] s. 238-261 |
12 | Meyve- Sebzelerin Hasat Sonrası Kalite ve Güvenliği için Kullanılan Metabolomiks Araçlar ve Meyvelerin Proteomiks Analizlerindeki Son Dönem Gelişmeler. | [1] s. 262-309 |
13 | Organik Hasat Sonrası Teknolojileri. | [1] s. 310-331 |
14 | Sürüdürülebilir hasat sonrası ve gıda teknolojileri | Food Losses, Sustainable Postharvest and Food Technologies. Editor: Charis M. Galanakis |