BUT7120 / BAHÇE ÜRÜNLERİNİN HASAT SONRASI TEKNOLOJİSİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Hasat Sonrası Teknolojileri: Yaygın problemler için çözümler. [1] s. 1-18
2Kalsiyum ve Hasat Sonrası Üzerinde Yapılan Son Dönem Araştırmaları. [1] s. 19-38
3Meyve Kalıtesinin Belirlenmesinde Kullanılan Tahribatsız Test Yöntemleri.[1] s. 39-64
4Hasat Sonrası Hastalıkların Biyolojik, Kimyasal ve Fiziksel Mücadele Yöntemleri. [1] s. 65-89
51-MCP Kullanımının Avantajları.[1] s. 90-116
6Yenilebilir Kaplamanın Avantajları.[1] s. 117-146
7Optimal Olmayan Muhafaza Sıcaklıklarında Etilen Teknolojisinin Kullanımı.[1] s. 147-167
8Optimal Olmayan Muhafaza Sıcaklıklarında Etilen Teknolojisinin Kullanımı.[1] s. 147-167
9Hasat Sonrası Potansiyel Nitrik Asit ve Metil Jasmonat Kullanımı. [1] s. 168-211
10Taze Meyvelerde Hasat Sonrası Oksidatif Stres .[1] s. 212-237
11Hasat Sonrası Aroma ve Fitokimyasal Özelliklerin Korunması.[1] s. 238-261
12Meyve- Sebzelerin Hasat Sonrası Kalite ve Güvenliği için Kullanılan Metabolomiks Araçlar ve Meyvelerin Proteomiks Analizlerindeki Son Dönem Gelişmeler. [1] s. 262-309
13Organik Hasat Sonrası Teknolojileri.[1] s. 310-331
14Sürüdürülebilir hasat sonrası ve gıda teknolojileri Food Losses, Sustainable Postharvest and Food Technologies. Editor: Charis M. Galanakis