Anasayfa
English
İletişim
Hızlı Erişim
Akademik Takvim
Anketler
Bilgi Edinme
Bilgi Paketi
Diş Hekimliği Fakültesi Randevu
Etkinlik Talep Formu
NOHU Login
NUBulut
Öğrenci e-posta
Personel e-posta
Telefon Rehberi
Uzaktan Eğitim Sistemi
Yemek Menü
Yemekhane Sanal Pos
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Bilgi Paketi
Kurum Hakkında Bilgi
Üniversite Senatosu ve Yönetim Kurulu
Organizasyon Şeması
Akademik Takvim
Genel Bilgi
Genel Giriş Koşulları
Genel Kayıt Prosedürleri
Kurallar ve Yönetmelikler
Önceki Dönemlerin Tanınması
Diploma Eki
Akademik Danışmanlık Düzenlemeleri
AKTS Kredi Dağılımı
İsim ve Adres Bilgileri
Derece Programları
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans
Doktora
Course Catalogue For Exchange Students
Öğrenciler için Genel Bilgiler
Yaşam Giderleri
Barınma Olanakları
Beslenme Olanakları
Sağlık Hizmetleri
Sigorta
Öğrenme Olanakları
Kültürel ve sosyal Faaliyetler
Sportif ve Boş Zaman Faaliyetleri
Öğrenci Kulüpleri
Uluslararası Programlar
Dil Politikası ve Kurslar
Staj
Burs Olanakları
Engelli Öğrenci Olanakları
Öğrenci İşleri
Değişim Öğrencileri için Pratik Bilgiler
Niğde'de Yaşam
BUT7120 / BAHÇE ÜRÜNLERİNİN HASAT SONRASI TEKNOLOJİSİ
DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ
Hafta
Konular
Öğrenme Kaynakları
1
Hasat Sonrası Teknolojileri: Yaygın problemler için çözümler.
[1] s. 1-18
2
Kalsiyum ve Hasat Sonrası Üzerinde Yapılan Son Dönem Araştırmaları.
[1] s. 19-38
3
Meyve Kalıtesinin Belirlenmesinde Kullanılan Tahribatsız Test Yöntemleri.
[1] s. 39-64
4
Hasat Sonrası Hastalıkların Biyolojik, Kimyasal ve Fiziksel Mücadele Yöntemleri.
[1] s. 65-89
5
1-MCP Kullanımının Avantajları.
[1] s. 90-116
6
Yenilebilir Kaplamanın Avantajları.
[1] s. 117-146
7
Optimal Olmayan Muhafaza Sıcaklıklarında Etilen Teknolojisinin Kullanımı.
[1] s. 147-167
8
Optimal Olmayan Muhafaza Sıcaklıklarında Etilen Teknolojisinin Kullanımı.
[1] s. 147-167
9
Hasat Sonrası Potansiyel Nitrik Asit ve Metil Jasmonat Kullanımı.
[1] s. 168-211
10
Taze Meyvelerde Hasat Sonrası Oksidatif Stres .
[1] s. 212-237
11
Hasat Sonrası Aroma ve Fitokimyasal Özelliklerin Korunması.
[1] s. 238-261
12
Meyve- Sebzelerin Hasat Sonrası Kalite ve Güvenliği için Kullanılan Metabolomiks Araçlar ve Meyvelerin Proteomiks Analizlerindeki Son Dönem Gelişmeler.
[1] s. 262-309
13
Organik Hasat Sonrası Teknolojileri.
[1] s. 310-331
14
Sürüdürülebilir hasat sonrası ve gıda teknolojileri
Food Losses, Sustainable Postharvest and Food Technologies. Editor: Charis M. Galanakis
Loading…