1 | Mikrobiyota kavramı, mikroorganizmalar hakkında genel bilgi ve tanımlar | [1] s.1-31, [10] s.1-5 |
2 | Mikrobiyota üzerinde etkili biyotik ve abiyotik faktörler | [1] s. 31-55, |
3 | Besinlerin ve hastalıkların mikrobiyota üzerindeki etkisi | [2] s.1-7, [4] s.1-8, [5] s.1-3, [11] s.1-6, [16] s.1-5, [17] s.1-7 |
4 | Kümes hayvanlarının mikrobiotası, biyoteknolojik önemi ve potansiyeli | [13] s.1-7, [9] s.1-12 |
5 | Çiftlik hayvanlarının mikrobiyotası, biyoteknolojik önemi ve potansiyeli | [12] s.1-7, [20] s.69-84, [21] s.1-3 |
6 | Sucul canlıların mikrobiyotası, biyoteknolojik önemi ve potansiyeli | [24] s.75-100, [25] s.1-20, [27] s.1-14 |
7 | Böcek mikrobiyotası, biyoteknolojik önemi ve potansiyeli | [3] s.1-15 |
8 | İnsan mikrobiyotasına genel bakış | [1] s.239-251 |
9 | Mikrobiyota transferi, kullanımı ve önemi | [6] s.1-8, [7] s.1-3, [8] s.1-4 |
10 | Diğer omurgalı hayvanların mikrobiotası, biyoteknolojik önemi ve potansiyeli | [23] s.1-6 |
11 | Bitki-toprak ilişkisinde mikrobiyal flora ve önemi | [26] s.1-11 |
12 | Mikrobiyota çalışmalarında moleküler tanı yöntemleri | [14] s.1-7, [15] s.1-5 |
13 | Metagenomik analizler ve kullanım alanları | [14] s.1-7, [15] s.1-5 |
14 | Mikrobiyota araştırmalarında güncel çalışmalar | Diğer güncel kaynaklar |