1 | Gıda ve ilaç endüstrilerinde kullanılan doğal bileşikler | [3] s.15 |
2 | Biyosenteze giriş | [5] s.51-101 |
3 | Primer ve Sekonder metabolitlerin biyosentez şeması | [3] s.60 |
4 | Fotosentez, Fotorespirasyon ve Biyolojik oksidasyon | [2] p.43-192; [4] p. 36-54; [2] p. 193-200; [4] p. 75-86 |
5 | Bitkilerde oligosakkaritlerin biyosentezi | [1] s. 1112,1123; [4] s. 63-67; [5] s.25-26, [6] s. 205 |
6 | Bitkilerde polisakkaritlerin biyosentezi | [1] s. 1112,1123; [4] s. 63-67; [5] s.25-26, [6] s. 205 |
7 | Bitkilerde glikozitlerin biyosentezi | [1] s. 1099; [2] s. 241-270, [6] s. 205 |
8 | Bitkilerde lipitlerin biyosentezi | [1] s. 1144; [4] s. 90-93; [5] s. 3, [6] s. 212-215 |
9 | Bitkilerde fenollerin biyosentezi | [1] s. 1016-1017; [4] s. 118-136; [5] s.20-25, [6] s. 140-154 |
10 | Bitkilerde terpenoitlerin biyosentezi | [1] s. 1152; [4] s. 102-115; [5] s .9-17, [6] s. 55-139 |
11 | Bitkilerde amino asitlerin ve nükleik asitlerin biyosentezi | [1] s. 1228; [2] s. 488-491; [4] s. 1, 138-142; [5] s.29,35, [6] s. 206 |
12 | Bitkilerde alkoloitlerin biyosentezi | [1] s. 1008, [4] s. 146-157; [5] s. 30-32, [6] s. 9-55 |
13 | Gıda biyoteknolojisi ve farmösitik biyoteknolojide doğal bileşiklerin arttırılma yolları | [7] s. 433-441 |
14 | Sürdürülebilir kalkınma kavramı ve doğal bileşiklerin sürdürülebilir kalkınmadaki önemi | [8] s. 181-208 |