CEV6123 / KİRLİLİK KONTROLÜNDE MİKROBİYOLOJİK ETKENLER

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Mikrobiyal gelişme ve metabolizmanın niceliksel ilişkisinin vurgulanması
2Genel metabolizma uygulamasının verilmesi
3Bakteri, mantar, alg, protozoa, rotifer ve diğer mikroorganizmaların gelişmesini hakkında bilgi verilmesi
4Bakterinin biyolojik olarak parçalanabilir organik kirleticileri nasıl stabilize ettiğinin açıklanması
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Temel Birimler Dersi
Uzmanlık/Alan Bilgisi Dersi
Aktarılabilir Beceri Dersi
Sosyal Bilimler