CEV6123 / KİRLİLİK KONTROLÜNDE MİKROBİYOLOJİK ETKENLER

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Kirlilik Kontrolünde Mikrobiyolojik Etkenlere Giriş[1], [2]
2Bakteriler[1]
3Bakterilerin Büyümesi[1]
4Mantar ve Mayalar[1]
5Algler[1]
6Protozolar ve Diğer Hayvanlar[1]
7Toprak Mikropları[1], [2], [3]
8Su Mikrobiyolojisi[1], [2], [3]
9Su Getirme/Temini ve Arıtımı[1], [2], [3]
10Atıksu Özellikleri ve Toplanması[1], [2], [3]
11Atıksu Arıtımı[1], [2], [3]
12Hava Mikrobiyolojisi[1], [2], [3]
13Katı Atıklar[1], [2], [3]
14Tehlikeli Atıklar[1]