DGT6102 / TARIMSAL ÜRÜNLERİN İŞLENMESİNDE OPTİMİZASYON UYGULAMALARI

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Matematik modelleme önemi ve simülasyonuErdoğdu, F., 2008. Optimization in Food Engineering. CRC Press, Boca Raton. sf 1-17
2Optimizasyona giriş Erdoğdu, F., 2008. Optimization in Food Engineering. CRC Press, Boca Raton. sf 111-113
3İstatistiksel optimizasyonErdoğdu, F., 2008. Optimization in Food Engineering. CRC Press, Boca Raton. sf 115-127
4Yanıt Yüzey YöntemiErdoğdu, F., 2008. Optimization in Food Engineering. CRC Press, Boca Raton. sf 127-133
5Yanıt Yüzey YöntemiErdoğdu, F., 2008. Optimization in Food Engineering. CRC Press, Boca Raton. sf 133-140
6Yanıt Yüzey Yöntem UygulamalarıMyers, R.H., Montgomery, D.C., Anderson-Cook, C.M., 2016. Response Surface Methodology. Wiley Press, New Jersey. sf 1-12
7Empirik modellerMyers, R.H., Montgomery, D.C., Anderson-Cook, C.M., 2016. Response Surface Methodology. Wiley Press, New Jersey sf 13-35
8İki düzeyli faktöriyel dizaynMyers, R.H., Montgomery, D.C., Anderson-Cook, C.M., 2016. Response Surface Methodology. Wiley Press, New Jersey. sf 36-61
9Genel dizaynMyers, R.H., Montgomery, D.C., Anderson-Cook, C.M., 2016. Response Surface Methodology. Wiley Press, New Jersey. sf 81-103
10Gıda işleme endüstrisiMyers, R.H., Montgomery, D.C., Anderson-Cook, C.M., 2016. Response Surface Methodology. Wiley Press, New Jersey sf 1-24
11Kontrol ve ölçüm ekipmanlarıBhuyan, M., 2006. Measurement and Control in Food Processing. CRC Press, Boca Raton. sf 27-51
12Kontrol ve ölçüm ekipmanlarıBhuyan, M., 2006. Measurement and Control in Food Processing. CRC Press, Boca Raton. sf 51-98
13Gıda işleme ve ölçüm ekipmanlarıBhuyan, M., 2006. Measurement and Control in Food Processing. CRC Press, Boca Raton. sf 105-165
14Gıda işleme ve ölçüm ekipmanlarıBhuyan, M., 2006. Measurement and Control in Food Processing. CRC Press, Boca Raton. sf 165-240