1 | Matematik modelleme önemi ve simülasyonu | Erdoğdu, F., 2008. Optimization in Food Engineering. CRC Press, Boca Raton. sf 1-17 |
2 | Optimizasyona giriş | Erdoğdu, F., 2008. Optimization in Food Engineering. CRC Press, Boca Raton. sf 111-113 |
3 | İstatistiksel optimizasyon | Erdoğdu, F., 2008. Optimization in Food Engineering. CRC Press, Boca Raton. sf 115-127 |
4 | Yanıt Yüzey Yöntemi | Erdoğdu, F., 2008. Optimization in Food Engineering. CRC Press, Boca Raton. sf 127-133 |
5 | Yanıt Yüzey Yöntemi | Erdoğdu, F., 2008. Optimization in Food Engineering. CRC Press, Boca Raton. sf 133-140 |
6 | Yanıt Yüzey Yöntem Uygulamaları | Myers, R.H., Montgomery, D.C., Anderson-Cook, C.M., 2016. Response Surface Methodology. Wiley Press, New Jersey. sf 1-12 |
7 | Empirik modeller | Myers, R.H., Montgomery, D.C., Anderson-Cook, C.M., 2016. Response Surface Methodology. Wiley Press, New Jersey sf 13-35 |
8 | İki düzeyli faktöriyel dizayn | Myers, R.H., Montgomery, D.C., Anderson-Cook, C.M., 2016. Response Surface Methodology. Wiley Press, New Jersey. sf 36-61 |
9 | Genel dizayn | Myers, R.H., Montgomery, D.C., Anderson-Cook, C.M., 2016. Response Surface Methodology. Wiley Press, New Jersey. sf 81-103 |
10 | Gıda işleme endüstrisi | Myers, R.H., Montgomery, D.C., Anderson-Cook, C.M., 2016. Response Surface Methodology. Wiley Press, New Jersey sf 1-24 |
11 | Kontrol ve ölçüm ekipmanları | Bhuyan, M., 2006. Measurement and Control in Food Processing. CRC Press, Boca Raton. sf 27-51 |
12 | Kontrol ve ölçüm ekipmanları | Bhuyan, M., 2006. Measurement and Control in Food Processing. CRC Press, Boca Raton. sf 51-98 |
13 | Gıda işleme ve ölçüm ekipmanları | Bhuyan, M., 2006. Measurement and Control in Food Processing. CRC Press, Boca Raton. sf 105-165 |
14 | Gıda işleme ve ölçüm ekipmanları | Bhuyan, M., 2006. Measurement and Control in Food Processing. CRC Press, Boca Raton. sf 165-240 |