DGT6122 / DENİZ ÜRÜNLERİ ATIKLARI İŞLEME TEKNOLOJİLERİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Atık kavramına giriş[1] s 3-100
2Atıkların geri kazanımı [1] s 101-106; [3] s 1-27
3Atık kazanmada enzimatik yöntemler [1] s 107-143; [3] s 28-46
4Denizel protein hidrolizatları [1] s 144-168
5Hidrolizat üretiminde 2. yan ürün olarak balık yağı [2] s 1-11; [3] s 51-58
6Lipitlerin kimyasal özellikleri [2] s 61-74
7Atık ürün proteinlerinin özellikleri [1] s 486-515
8Ara sınav ve protein tozları [1] s 516-530
9Denizel fonksiyonel yağlar [2] s 75-84
10Atıklardan elde edilen jelatin [1] s 450-459; [3] s 60-65
11Atık jelatinlerin fonksiyonel özellikleri [1] s 486-515; [3] s 66-71
12Atıklardan antioksidan üretimi [1] s 397-412; [3] s 72-75
13Atıklardan antimikrobiyal üretimi [2] s 460-485
14Atıkların endüstriyel ürünlere dönüşüm mevzuatı [3] s 76-85