1 | Atık kavramına giriş | [1] s 3-100 |
2 | Atıkların geri kazanımı | [1] s 101-106; [3] s 1-27 |
3 | Atık kazanmada enzimatik yöntemler | [1] s 107-143; [3] s 28-46 |
4 | Denizel protein hidrolizatları | [1] s 144-168 |
5 | Hidrolizat üretiminde 2. yan ürün olarak balık yağı | [2] s 1-11; [3] s 51-58 |
6 | Lipitlerin kimyasal özellikleri | [2] s 61-74 |
7 | Atık ürün proteinlerinin özellikleri | [1] s 486-515 |
8 | Ara sınav ve protein tozları | [1] s 516-530 |
9 | Denizel fonksiyonel yağlar | [2] s 75-84 |
10 | Atıklardan elde edilen jelatin | [1] s 450-459; [3] s 60-65 |
11 | Atık jelatinlerin fonksiyonel özellikleri | [1] s 486-515; [3] s 66-71 |
12 | Atıklardan antioksidan üretimi | [1] s 397-412; [3] s 72-75 |
13 | Atıklardan antimikrobiyal üretimi | [2] s 460-485 |
14 | Atıkların endüstriyel ürünlere dönüşüm mevzuatı | [3] s 76-85 |