1 | Baysal, A. 2011. Beslenme. Hatiboğlu yayınları, ANKARA, 560 s. |
2 | Sizer, F.S., Piche, L.A., Whitney, E.N., 2012. Nutrition: Concepts and Controversies, Nelson Education Ltd, Wadsworth, 601 p. |
3 | Işıksoluğu, M., 1997. Beslenme. Milli Eğitim Basımevi, İstanbul, 421 s. |
4 | Alais, C., Linden, G., 1991. Food Biochemistry. Ellis Horwood, New York, 222 p. |
5 | İnternet kaynakları |
6 | Tayar, M., Korkmaz, N.M., Özkeleş, H.E., 2013. Beslenme İlkeleri. |
7 | Topal, Ş., 1996. Gıda Güvenliği ve kalite yönetim sistemleri. Tübitak-MAM, Kocaeli, 225 s. |
8 | Erkmen, O., 2010. Gıda Mikrobiyolojisi. Eflatun Basım Dağıtım Yayıncılık tic. Ltd. şti. Ankara, 552 s. |
9 | Aran, N., 2010. Gıda Biyoteknolojisi. Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, 493 s. |
10 | Tunail, N., 2009. Mikrobiyoloji. Pelin Ofset Tipo Matbaacılık San. Ankara, 434 s. |