1 | Su aktivitesi, bağıl nem dengesi, sorpsiyon izotermleri | 1 |
2 | Kütle ve yoğunluk, yoğunluğun basınç ve sıcaklıkla değişimi | 1 |
3 | Gıdaların geometrik özellikleri | 1 |
4 | Gıdaların reolojik özellikleri | 1 |
5 | Yüzeyler arası gerilim, sıcaklık ve konsantrasyonun etkisi | 1 |
6 | Geçirgenlik, iletkenlik ve direnç | 1 |
7 | Gıdaların ısıl özellikleri | 1 |
8 | Gıdaların elektrik özellikleri | 1 |
9 | Gıdaların manyetik özellikleri | 1 |
10 | Gıdaların elektromanyetik özellikleri | 1 |
11 | Gıdaların optik özellikleri | 1 |
12 | Gıdaların akustik özellikleri | 1 |
13 | Radyoaktivite, radyasyon tipleri, radyoaktif aşınma | 1 |
14 | Yerinde algılama ve kontrol sistemleri | 1 |