1 | Biyoteknolojinin tanımı, tarihi, temel kavramlar | 11 |
2 | Biyoteknolojinin uygulama alanları | 11 |
3 | Gıdalarda biyoteknolojik uygulamalar | 11 |
4 | Nükleik asitler ve DNA sentezi | 11 |
5 | RNA ve protein sentezi | 11 |
6 | Genetik rekombinasyon | 11 |
7 | Genetik rekombinasyon | 11 |
8 | Gen aktarım yöntemleri | 11 |
9 | Gen aktarım yöntemleri | 11 |
10 | Rekombinant DNA teknolojisi | 11 |
11 | Rekombinant DNA moleküllerinin ve organizmaların oluşturulması | 11 |
12 | DNA'nın in-vitro koşullarda çoğaltılması | 11 |
13 | Genetiği değiştirilmiş organizmalar ve gıdalar hakkında genel bilgi ve üretim teknikleri | 11 |
14 | Genetiği değiştirilmiş gıdaların güvenliği ve yasal düzenlemeler | 11 |