1 | Gıda toksikolojisine giriş | [1]. [2].[3] |
2 | Toksik Madde İle İlgili Tanımlar | [1]. [2].[3] |
3 | Toksinler ve Toksinlerin Sınıflandırılması | [1]. [2].[3]. [4] |
4 | Toksik Etki Mekanizmaları | [1].[2]. [4].[11] |
5 | Karsinojenezis, Mutajenezis ve Teratojenezis | [2].[11] |
6 | Toksikokinetik | [1].[3].[11] |
7 | Gıdalarda Bulunan Toksik Maddeler | [5]. [6].[7].[8].[11] |
8 | Gıdalarda Bulaşı Sonucu Oluşan Toksik Maddeler | [3].[5].[6].[7].[8] |
9 | Kimyasal Kirleticiler | [1].[3].[5].[11] |
10 | Çevresel Kirleticiler | [1]. [3].[5].[11] |
11 | Tarım Alanında Kullanılan Kimyasallar | [5].[6].[7] |
12 | Veteriner İlaç Kalıntıları | [5].[6].[7] |
13 | Radyonüklidler | [3].[5].[6].[7] |
14 | Gıdalarda Kimyasal Tepkimelerle Ve Pişirme İşlemi Sırasında Oluşan Kirleticiler | [5].[6].[7] |