1 | Shibamoto, T., Bjeldanes, L.F., 2009. Introduction to food toxicology. Second Edition, Academic Press, London, 309 p. |
2 | Vural, N., 2005.Toksikoloji.Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Yayınları, No:73, 659 s. |
3 | Ergun, B., 2015. Toksikoloji, Besin Güvenliği Ve Çevre Sağlığı, Eskişehir, eKitap, TC. Anadolu Üniversitesi Yayını, http ue.anadolu.edu.tr ECH207U.pdf |
4 | Acar, J., Uygun, Ü., 2005. Doğal toksik maddeler ve kontaminantlar. İçinde: Gıda Kimyası. Ed. Saldamlı, İ., Hacettepe Üniversitesi Yayınları, Ankara. 427-462ss. |
5 | Ayaz, A., Yurttagül, M., 2008a. Besinlerdeki toksik ögeler-I. Hacettepe Üniversitesi - Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Yayın No: 727, ISBN : 978-975-590-243-2, Klasmat Matbaacılık, Ankara, 31 s. |
6 | Ayaz, A., Yurttagül, M., 2008b. Besinlerdeki toksik ögeler-II. Hacettepe Üniversitesi - Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Yayın No: 727, ISBN : 978-975-590-243-2, Klasmat Matbaacılık, Ankara, 37 s. |
7 | Bilişli, A., 2009. Gıda Kimyası. Sidas MedyaLtd. Sti., İzmir, 355. |