GDM3017 / GIDA TOKSİKOLOJİSİ

Kaynaklar

 
KAYNAK KİTAPLAR 
1Shibamoto, T., Bjeldanes, L.F., 2009. Introduction to food toxicology. Second Edition, Academic Press, London, 309 p.
2Vural, N., 2005.Toksikoloji.Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Yayınları, No:73, 659 s.
3Ergun, B., 2015. Toksikoloji, Besin Güvenliği Ve Çevre Sağlığı, Eskişehir, eKitap, TC. Anadolu Üniversitesi Yayını, http ue.anadolu.edu.tr ECH207U.pdf
4Acar, J., Uygun, Ü., 2005. Doğal toksik maddeler ve kontaminantlar. İçinde: Gıda Kimyası. Ed. Saldamlı, İ., Hacettepe Üniversitesi Yayınları, Ankara. 427-462ss.
5Ayaz, A., Yurttagül, M., 2008a. Besinlerdeki toksik ögeler-I. Hacettepe Üniversitesi - Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Yayın No: 727, ISBN : 978-975-590-243-2, Klasmat Matbaacılık, Ankara, 31 s.
6Ayaz, A., Yurttagül, M., 2008b. Besinlerdeki toksik ögeler-II. Hacettepe Üniversitesi - Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Yayın No: 727, ISBN : 978-975-590-243-2, Klasmat Matbaacılık, Ankara, 37 s.
7Bilişli, A., 2009. Gıda Kimyası. Sidas MedyaLtd. Sti., İzmir, 355.


 
DERS NOTLARI 
1Tanguler, H., 2015. Gıda Toksikolojisi Ders Notları