1 | Giriş | 1,2 |
2 | Lipidlerin Kimyasal Yapısı ve Sınıflandırılmaları | 1,2 |
3 | Yağ Asitleri | 1,2 |
4 | Yağ Asitleri | 1,2 |
5 | Yağ Asitlerin İzomerizasyonu | 1,2 |
6 | Gliseritler | 1,2 |
7 | Gliseritler | 1,2 |
8 | Bileşik Lipidler | 1,2 |
9 | Lipitlerin verdiği tepkimeler | 1,2 |
10 | Lipitlerin verdiği tepkimeler | 1,2 |
11 | Yemeklik yağ üretim teknolojileri | 1,2 |
12 | Yemeklik yağ üretim teknolojileri | 2,3 |
13 | Zeytinyağı Üretim Teknolojileri | 4 |
14 | Zeytinyağı Üretim Teknolojileri | 4 |