1 | Meyve ve sebzelerin bileşimi | 1 |
2 | Meyve ve sebzelerin bileşimi | 1 |
3 | Meyve ve sebzelerin işlenmeleri sırasında oluşan başlıca değişimler | 1 |
4 | Meyve ve sebzelerin işlenmeleri sırasında oluşan başlıca değişimler | 1 |
5 | Meyve ve sebzelerin soğukta muhafazası | 2 |
6 | Meyve ve sebzelerin dondurularak muhafazası | 2 |
7 | Konserve üretim teknolojisi | 2 |
8 | Salça üretim teknolojisi | 2 |
9 | Meyve ve sebzelerin kurutularak muhafazası | 2 |
10 | Reçel üretim teknolojisi | 2 |
11 | Reçel üretim teknolojisi | 2 |
12 | Meyve suyu üretim teknolojisi | 1 |
13 | Meyve suyu üretim teknolojisi | 1 |
14 | Meyve sebzelerde ve ürünlerinde kalite kontrol, sürdürülebilir üretim teknolojileri. | 1, 2 |