GDM4005 / MEYVE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Meyve ve sebzelerin bileşimi1
2Meyve ve sebzelerin bileşimi1
3Meyve ve sebzelerin işlenmeleri sırasında oluşan başlıca değişimler1
4Meyve ve sebzelerin işlenmeleri sırasında oluşan başlıca değişimler1
5Meyve ve sebzelerin soğukta muhafazası2
6Meyve ve sebzelerin dondurularak muhafazası2
7Konserve üretim teknolojisi2
8Salça üretim teknolojisi2
9Meyve ve sebzelerin kurutularak muhafazası2
10Reçel üretim teknolojisi2
11Reçel üretim teknolojisi2
12Meyve suyu üretim teknolojisi1
13Meyve suyu üretim teknolojisi1
14Meyve sebzelerde ve ürünlerinde kalite kontrol, sürdürülebilir üretim teknolojileri.1, 2