1 | Sütün üretimi ve bileşimi | 1,2,3,11 |
2 | Sütün kimyasal ve miktobiyal özellikleri | 1,2,3,11 |
3 | Sütte bulunan enzimler | 1,2,3,11 |
4 | Sütün toplanması ve kabulü | 1,2,3,11 |
5 | Genel süt işleme uygulamaları | 1,2,3,11 |
6 | İçme sütü | 1,2,3,11 |
7 | Pastörizasyon, sterilizasyon | 1,2,3,11 |
8 | Starter kültür üretimi | 1,2,3,11 |
9 | Süt ürünlerinde membran tekniklerinin uygulanması | 1,2,3,11 |
10 | Yoğurt üretim teknolojisi | 1,2,3,11 |
11 | Yoğurt ve dondurma üretim teknolojisi | 1,2,3,11 |
12 | Peynir üretim teknolojisi | 1,2,3,11 |
13 | Peynir üretim teknolojisi | 1,2,3,11 |
14 | Tereyağı üretim teknolojisi | 1,2,3,11 |
| Loading… |
|