1 | Hazır yemek sanayinin tarihsel gelişimi ve sınıflandırılması | [1]. [2].[3] |
2 | Beslenme ilkeleri | [1] |
3 | Menü planlama | [1] |
4 | Mutfak planlama | [1] |
5 | Mutfak planlama - Hazırlık ve pişirme alanları | [1] |
6 | Bütçe planlama ve proses kontrolü | [1]. [2]. [3] |
7 | Ekipman seçimi ve yerleşimi | [1] |
8 | Hazır yemek sistemlerinde depolama | [1] |
9 | Hazır yemek sistemlerinde hijyen ve sanitasyon | [1]. [2]. [3] |
10 | Gıda güvenliği | [1] |
11 | Gıda hazırlama yöntemleri | [1] |
12 | Temizlik ve dezenfeksiyon | [1] |
13 | Temizlik ve dezenfeksiyon | [1] |
14 | Hazır yemek sistemlerinde kalite uygulamaları | [1] |