1 | Endüstriyel mikrobiyolojinin tanımı, gıda endüstrisinde uygulama alanları | [1] p: 12-15, [2] p:1-19 , [3] p:407-425 |
2 | Mikroorganizma secimi, izolasyon ve tanımlanmaları | [1] p: 71-81, [2] p:15-88 , [4] p:155-160 |
3 | Endüstriyel açıdan önemli mikroorganizmalar-1 | [1] p: 94-101, [3] p:407-425 , [5] p:1-25, [6] p:78-204 |
4 | Endüstriyel açıdan önemli mikroorganizmalar-2 | [1] p: 94-101, [3] p:407-425 , [5] p:1-25, [6] p:78-204 |
5 | Mikroorganizmaların beslenmesi | 1] p: 10-11, [2] p:26-31 [3] p:50-55, [4] p:151-180 |
6 | Fermantasyon teknikleri | [1] p: 105-112, [2] p:50-109 |
7 | Mikrobiyal üreme kinetikleri, ürün oluşum stokiyometrisi | [2] p:89-109 |
8 | Biyoreaktörlerin temel prensipleri ve çeşitleri | [1] p: 84-94, [2] p:56-66 |
9 | Endüstriyel ürünlerin geri kazanılması ve saflaştırılması | [1] p: 91-94, [2] p:161-168 |
10 | Biyoteknolojik işlemlerle elde edilen endüstriyel ürünler | [1] p: 155-159, [4] p:91-93 |
11 | Mikrobiyal biyokütle üretimi | [1] p: 139-157, [7] p:21-30 , [8] p:1-44 |
12 | Endüstriyel enzimler ve gıda endüstrisinde uygulamaları | [1] p: 105-139, [2] p: 219-259, [3] p: 454-455 |
13 | Organik asit, amino asit, and antibiyotik üretimi | [1] p: 94-104, [2] p: 133-177, [3] p: 456-464 |
14 | Biyoteknolojik Yolla Aroma Maddelerinin Üretimi, Maya ekstraktı üretimi | [1] p: 449-485, [1] p: 375-392, [9] p: 421-425 |