1 | 1. Aran, N., 2014. Gıda Biyoteknoljisi Editör, Aran,N. Nobel Akademik Yayıncılık, ss.493 |
2 | 2. Telefoncu, A., 1995. Biyoteknoloji, Ege Üniversitesi Yayınları, Yayın no, 152. ss. 356 |
3 | 3. Erkmen, O., 2010. Gıda Mikrobiyolojisi, Efil yayınevi, 552 |
4 | 4. Tunail, N., 2009. Mikrobiyoloji. Pelin Ofset, Ankara, 434 s. |
5 | 5. Hayaloglu ve Erginkaya, 2001.Gıda endüstrisinde kullanılan laktik asit bakterileri, Gıda Teknolojisi Derneği Yayın No:23. |
6 | 6. Çakmakçı, M.L., Karahan, A.G., Çakır, İ., 2008. Mikrobiyoloji, Gıda Teknolojisi Derneği Yayınları No:36, Ankara, 227 |
7 | 7. Tangüler, H., Erten, H., Canbaş, A., 2004. Tek Hücre Proteini Üretimi. Ç.U. Z. F. Dergisi, 19(3);21-30 |
8 | 8. Canbaş, A., 1995. Ekmek Mayacılığı. Gıda Teknolojisi Derneği Yayınları, No: 22, Ankara, 44 s |
9 | 9. Tangüler, H., Erten, H., 2004. Maya Ekstraktı Üretimi. Gıda, 29(6);421-425. |