GDM4014 / ENDÜSTRİYEL MİKROBİYOLOJİ

Kaynaklar

 
KAYNAK KİTAPLAR 
11. Aran, N., 2014. Gıda Biyoteknoljisi Editör, Aran,N. Nobel Akademik Yayıncılık, ss.493
22. Telefoncu, A., 1995. Biyoteknoloji, Ege Üniversitesi Yayınları, Yayın no, 152. ss. 356
33. Erkmen, O., 2010. Gıda Mikrobiyolojisi, Efil yayınevi, 552
44. Tunail, N., 2009. Mikrobiyoloji. Pelin Ofset, Ankara, 434 s.
55. Hayaloglu ve Erginkaya, 2001.Gıda endüstrisinde kullanılan laktik asit bakterileri, Gıda Teknolojisi Derneği Yayın No:23.
66. Çakmakçı, M.L., Karahan, A.G., Çakır, İ., 2008. Mikrobiyoloji, Gıda Teknolojisi Derneği Yayınları No:36, Ankara, 227
77. Tangüler, H., Erten, H., Canbaş, A., 2004. Tek Hücre Proteini Üretimi. Ç.U. Z. F. Dergisi, 19(3);21-30
88. Canbaş, A., 1995. Ekmek Mayacılığı. Gıda Teknolojisi Derneği Yayınları, No: 22, Ankara, 44 s
99. Tangüler, H., Erten, H., 2004. Maya Ekstraktı Üretimi. Gıda, 29(6);421-425.