1 | Örnek alma ve örneklerin analize hazırlanması | 11 |
2 | Gıdalarda mikroorganizma sayımında kullanılan yöntemler | 11 |
3 | Bakteri izolasyonu ve identifikasyonu | 11 |
4 | Mikroorganizma sayısının belirlenmesinde kullanılan hızlı yöntemler | 11 |
5 | Membran filtrasyon ve hidrofobik grid membran filtre tekniği | 11 |
6 | ATP biyolüminesans | 11 |
7 | Elektrik impedens ve direkt epifloresans mikroskopi | 11 |
8 | DNA, RNA ve plasmid izolasyonu | 11 |
9 | Polimeraz zincir reaksiyon (PZR) yöntemleri | 11 |
10 | Polimeraz zincir reaksiyon (PZR) yöntemleri ve DNA hibridizasyonu | 11 |
11 | Western, Southren ve Nouthren blot, gen kolonlama, rekombinant DNA | 11 |
12 | İmmunoloji, antijenler, antikorlar | 11 |
13 | İmmunolojik yöntemler | 11 |
14 | Virüslerin gıdalarda varlığının tespit ve tanımla yöntemleri | 11 |