1 | Endüstriyel fermente içeceklere giriş | [1] p: 71-103. |
2 | Fermente ürünlerin üretiminde kullanılan starterler | [1] p: 71-103. [2]. p. 657-664 [3]. p. 407-426. |
3 | Fermente içeceklerde kalite kontrol | [1] p: 71-103. [2]. p. 657-664 [4]. 118-230. |
4 | Malt üretimi | [6] p: 281-310. [7] p. 94-149 |
5 | Bira üretimi | [6] p: 281-310. [7] p. 94-149 |
6 | Şarap üretimi-I | [5] p. 427-450. [6] p: 281-310. [11] p. 1-75 |
7 | Şarap üretimi-II | [5] p. 427-450. [6] p: 281-310. [11]p. 76-152 |
8 | Likör üretimi | [8] pp.184-223 |
9 | Damıtık içecekler-I | [6] p: 281-310. [8] pp.184-223 |
10 | Damıtık içecekler-II | [6] p: 281-310. [8] Pp: 54-130 |
11 | Eskitilmeyen damıtık içecekler-I | [6] p: 281-310. [8] Pp: 131-183 |
12 | Eskitilmeyen damıtık içecekler-II | [6] p: 281-310. [8] Pp: 131-183 |
13 | Fermente içeceklerde hata ve hastalıklar | [11] p: 161-165 |
14 | Fermente içecek teknolojisinde yeni gelişmeler | [1] p: 71-103, Güncel yayınlar |