GDM6112 / ENDÜSTRİYEL FERMENTE İÇECEKLER

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Endüstriyel fermente içeceklere giriş[1] p: 71-103.
2Fermente ürünlerin üretiminde kullanılan starterler[1] p: 71-103. [2]. p. 657-664 [3]. p. 407-426.
3Fermente içeceklerde kalite kontrol[1] p: 71-103. [2]. p. 657-664 [4]. 118-230.
4Malt üretimi[6] p: 281-310. [7] p. 94-149
5Bira üretimi[6] p: 281-310. [7] p. 94-149
6Şarap üretimi-I[5] p. 427-450. [6] p: 281-310. [11] p. 1-75
7Şarap üretimi-II[5] p. 427-450. [6] p: 281-310. [11]p. 76-152
8Likör üretimi[8] pp.184-223
9Damıtık içecekler-I[6] p: 281-310. [8] pp.184-223
10Damıtık içecekler-II[6] p: 281-310. [8] Pp: 54-130
11Eskitilmeyen damıtık içecekler-I[6] p: 281-310. [8] Pp: 131-183
12Eskitilmeyen damıtık içecekler-II[6] p: 281-310. [8] Pp: 131-183
13Fermente içeceklerde hata ve hastalıklar[11] p: 161-165
14Fermente içecek teknolojisinde yeni gelişmeler[1] p: 71-103, Güncel yayınlar