1 | Yeşiladalı, S.K., Çakar, Z.P., Tamerler, C., 2014. Gıda endüstrisinde fermantasyon teknolojileri. İçinde:Gıda Biyoteknolojisi, Ed. Aran, N. Nobel Yayınevi, Ankara. pp: 71-103. |
2 | Hui, Y. H., Özgül Evranuz,E., 2012. Handbook of Plant Based Fermented Food and Beverage Technology, CRC Press, Florida, pp. 657-664 |
3 | Sağdıç, O., Arıcı, M., Gıda fermantasyonunda kullanılan mikroorganizmalar. İçinde:Gıda Biyoteknolojisi, Ed. Aran, N.. Nobel Yayınevi, Ankara. pp: 407-426. |
4 | Okafor, N., 2007. Modern Industrial Microbiology and Biotechnology. Science publishers,Enfield (NH), USA.530 p. |
5 | Erginkaya, Z., Kabak, B., 2010. Fermente gıdalar. İçinde: Gıda Mikrobiyolojisi, Ed. Erkmen, O., Elif yayınevi, Ankara. pp. 427-450. |
6 | Canbaş, A., Kelebek, H., 2014. Fermente alkollü içecekler. İçinde:Gıda Biyoteknolojisi, Ed. Aran, N. Nobel Yayınevi, Ankara. pp: 281-310. |
7 | Fidan, I., şahin, İ., 1993. Alkol ve alkollü içecekler teknolojisi, Ankara Üniversitesi Yayınları, Ankara. Pp.94-149 |
8 | Fidan, I., Şahin, İ., 2002. Yüksek alkollü içkiler, Kavaklıdere eğitim Yayınları, Ankara. pp.184-223 Pp: 54-130. Pp: 131-183 |