1 | Gıdaların tekstürel analizinde duyusal ve enstrümental ölçümler arasındaki ilişki | 1 |
2 | Gıdaların tekstürel analizinde duyusal ve enstrümental ölçümler arasındaki ilişki | 1 |
3 | Gıdaların tekstürel ölçümlerinde duyusal teknikler | 1 |
4 | Gıdaların reolojik sınıflandırılmaları | 1 |
5 | Tekstürel analizlerinde enstrümental teknikler | 1 |
6 | Gıdaların mekanik özelliklerin tanımlanması | 1 |
7 | Gıdaların mekanik özelliklerin tanımlanmasında test metotları | 1 |
8 | Nişasta bazlı gıdalar | 1 |
9 | Yağ bazlı gıdalar | 1 |
10 | Et ve et ürünleri | 1 |
11 | Meyve - sebzeler | 1 |
12 | Hidrokolloitler | 1 |
13 | Laboratuvar uygulaması | 1 |
14 | Laboratuvar uygulaması | 1 |