GDM6120 / GIDALARIN TEKSTÜREL VE REOLOJİK ÖZELLİKLERİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Gıdaların tekstürel analizinde duyusal ve enstrümental ölçümler arasındaki ilişki1
2Gıdaların tekstürel analizinde duyusal ve enstrümental ölçümler arasındaki ilişki1
3Gıdaların tekstürel ölçümlerinde duyusal teknikler1
4Gıdaların reolojik sınıflandırılmaları1
5Tekstürel analizlerinde enstrümental teknikler1
6Gıdaların mekanik özelliklerin tanımlanması1
7Gıdaların mekanik özelliklerin tanımlanmasında test metotları1
8Nişasta bazlı gıdalar1
9Yağ bazlı gıdalar1
10Et ve et ürünleri1
11Meyve - sebzeler1
12Hidrokolloitler1
13Laboratuvar uygulaması1
14Laboratuvar uygulaması1