1 | Şeker üretim teknolojisi ve kalite özellikleri | [1] s. 1-14 |
2 | Kakao tozu ve kakao yağı üretim teknolojisi | [2] s. 21-39 |
3 | Çikolata bileşenleri ve özellikleri | [2] s. 53-93 |
4 | Çikolata üretim prosesi ve kalite spesifikasyonları | [2] s. 53-93 |
5 | Şekerli sakız üretim teknolojisi | [2] s. 267-315 |
6 | Şekerli şurup üretim teknolojisi | [2] s. 267-315 |
7 | Yumuşak ve sert şeker üretimi | [2] s. 315-355 |
8 | Pastil üretim teknolojisi | [2] s. 267-315 |
9 | Lokum ve cezerye üretim teknolojisi | [2] s. 401-455 |
10 | Pekmez ve pestil üretimi | [1] s. 123-145 |
11 | Nişasta ve pektin jölesi üretimi | [1] s. 123-145 |
12 | Pamuk şeker ve pişmaniye üretimi ve kalite özellikleri | [1] s. 146-157 |
13 | Nugatlar, meyveli bar ve çeşitleri | [2] s. 455-513 |
14 | Bal üretimi ve kalite özellikleri | [3] s. 10-100 |